Karolo pisze:Zdaje sobie z was sprawę jakie to są koszta, żeby porządnie zatulejować taki blok? Kupiłby ze 2 słupki za to... Bardzo przykry widok, współczuję. Podejrzewam, że gdybyś miał 12 sond egt z warningiem to nie byłoby czegoś takiego, sam coraz mocniej myślę nad czymś takim do siebie, bo coraz mocniej przekonuję się, że warto.
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia po ile chodzą takie silniki. Jeśli rzeczywiście jest taniej to zmieniaj słupek i ognia.
Driftman pisze:Kupuj drugi blok i nie wnikaj. Trzymamy kciuki
Panowie w v12 cokolwiek co trzeba by było zrobić to prawie takie same pieniądze, czy tulejowanie czy inny blok(dopasowania z tego bloku pierścieni, panewek itd ;juz nie podejda inne pasowania w blokach różne grupy tlokow) można sobie poszukać cokolwiek do tego silnika żeby zobaczyć jakie to koszty, wiec chyba zostanie tylko tulejowanie tym bardziej ze silnik do sportu.
Bartek ja troche drazylem temat naprawy alu bluku i "Pietka" z wro naprawia alu gladz za 400 za otwór, nie wiem jak ale moze podjedz podpytaj, tuleja stalowa we Wro to okolo 200 za dziurę. Badalem temat bo kolega zabil m60b44 ktore mu poskladalem... padl wtrysk widok podobny co u ciebie, z remontem czekamy na zime. Pozdro