Atomowy dupowoz E34 m50b20 T-LPG ~~220KM300Nm
-
- Turbo-Team
- Imię: Kamil
Re: Atomowy dupowoz E34 m50b20 T-LPG ~~220KM300Nm
Nie pracuja stabilnie, założyłem z 10 takich listw i dwa razy się trafiła full grupa z klientem który podciera się szkłem i poszły regi. Nie pracują stabilnie przy czasach dokładnie 3,5-3,6ms. Przy podpieraniu się nie odczujesz tego. Poza tym czas otwarcia plus czas zamkniecia rega to chyba dokładnie 4 albo 4,2ms więc stabilność jest techniczne niemożliwa.
Taką propozycję mam żeby nie zaśmiecac tematu, zawsze mozemy w OT jakiś temat stworzyć pogadać. Bo troche syf się robi na forum i czasem ciężko coś znaleźć nawet w krótkim temacie.
Taką propozycję mam żeby nie zaśmiecac tematu, zawsze mozemy w OT jakiś temat stworzyć pogadać. Bo troche syf się robi na forum i czasem ciężko coś znaleźć nawet w krótkim temacie.
E30 325
-
- Forumowicz
- Imię: Hubert
bzdury gościu wypisujesz, kolega ma w rs6 regi założone 1.5 bara ciśnienie czasy około 3ms i silnik chodzi idealnie gładko bez wypadania zapłonu czy cokolwiek tam sobie życzysz. mało tego to na moim testerze opartym na det3 wychodzi że są to wtryski które podają paliwo bardzo równo w zasadzie ciężko sie dopatrzyć różnic takich jak np hanach czy magicach ... to są dopiero kible wydajnościowe.
- Karolo
- Forumowicz
- Imię: Karol
Akurat to co jest tu poruszane nt. wtryskiwaczy gazowych ma duże zastosowanie w przypadku tego projektu i może wspomóc autora. Niemniej jednak proszę o stonowanie wypowiedzi i nie tworzenie tu epopei odbiegających za bardzo od sedna tematu.
hz10 zwracaj się troszkę delikatniej do innych użytkowników.hz10 pisze:bzdury gościu wypisujesz [...]
sklep turbobmw.pl - najlepsze części TURBO
-
- Forumowicz
spoko OT mi nie przeszkadza, problem jest tylko taki ze nie mam regow a czerwone AC, wtedy nie mialem weny na montaz i zlecilem to gazownikom, stwierdzili ze sie nie zmieszcza tak jak chcialem zeby byly umiejscowione i zaproponowali mi AC a tamte sobie wzieli
http://www.ac.com.pl/pl/produkt/368/ac-w01-bfc" onclick="window.open(this.href);return false;
pogadalem troche ze stroicielem jako ze w tym nie jestem najlepszy i samo dorobienie czujnika i podpiecie go do deta podobno nic nie da bo i tak musialby miec polaczenie z org kompem? albo zle zrozumialem
zatem poki co auto zime przejezdzi w tym setupie, a na lato trzeba szukac szpery i 2.5 :-))1
zime spedze z crxem a latem zajme sie beta ;>
http://www.ac.com.pl/pl/produkt/368/ac-w01-bfc" onclick="window.open(this.href);return false;
pogadalem troche ze stroicielem jako ze w tym nie jestem najlepszy i samo dorobienie czujnika i podpiecie go do deta podobno nic nie da bo i tak musialby miec polaczenie z org kompem? albo zle zrozumialem
zatem poki co auto zime przejezdzi w tym setupie, a na lato trzeba szukac szpery i 2.5 :-))1
zime spedze z crxem a latem zajme sie beta ;>
-
- Forumowicz
po weekendowym wyjezdzie do torunia, w drodze powrotnej ucieklo 0.2 bara :-)) w pon okazalo sie ze pynkla guma od krokowca, jakos nie zwrocilem uwagi ze ten kawalek seryjny nie jest zbrojony :(
naprawione! przy okazji wylecial kacztank bo nie spelnia swojego zadania i graci mi pod maska ;p jak juz go wywalilem to w koncu zrobilem normalny zimny dolot

teraz grzybek siedzi sobie w belce i zasysa co najzimniejsze :-)) - nie spodziewalem sie ze bedzie taki dobry efekt tej modyfikacji, konikow na pewno kilka przybylo, musze znow cos podstroic ;>
niestety musialem wywalic zbiorniczek od spryskow, w wolne miejsce pasuje akurat od felici
juz czeka na montaz, ew cewnik z poloneza ;>
takze zaluje ze tyle zwlekalem z tym tematem dolotu
naprawione! przy okazji wylecial kacztank bo nie spelnia swojego zadania i graci mi pod maska ;p jak juz go wywalilem to w koncu zrobilem normalny zimny dolot
teraz grzybek siedzi sobie w belce i zasysa co najzimniejsze :-)) - nie spodziewalem sie ze bedzie taki dobry efekt tej modyfikacji, konikow na pewno kilka przybylo, musze znow cos podstroic ;>
niestety musialem wywalic zbiorniczek od spryskow, w wolne miejsce pasuje akurat od felici

-
- Forumowicz
po weekendowym wyjezdzie do torunia, w drodze powrotnej ucieklo 0.2 bara :-)) w pon okazalo sie ze pynkla guma od krokowca, jakos nie zwrocilem uwagi ze ten kawalek seryjny nie jest zbrojony :(

juz czeka na montaz, ew cewnik z poloneza ;>

- Miś
- Turbo-Team
- Imię: Michał
- Kontakt:
Radzę cewki wtryskiwaczy LPG zamontować w pionie, a nie w poziomie jeśli mają pożyć długo. 

RS3 8V2 nardo limo pl 540HP 680NM
109-Performance
109-Performance
-
- Nowy na forum
- Imię: Sławek
temat jeszcze się rozwija?? motor żyje??
-
- Forumowicz
jasne ze tak caly czas pompuje 0.7 juz ponad 20 tysi przelatane i nie ma zadnych problemow, przemyslam sprzedaz i walcze z myslami, jak nikt nie da rozsadnej ceny typu 10 i zabierze to juz mam wtryski i deta- pozostanie kupic wiazke i komp od boscha i walic do oporu albo cale b25 najlepiej z autem (przegladam juz ze 2 miechy ogloszenia i nic nie ma w cenie zlomu;p) i swapowac na 2.5 razem ze skrzynia dyfrem itp
narazie chodzi za mna s4 i nie daje mi spokoju
no i niedawno kupilem S, z beta musze sie rozstac, moze ktos zechcialby sie nia zaopiekowac
http://olx.pl/oferta/bmw-e34-520-turbo- ... f55CW.html" onclick="window.open(this.href);return false;
narazie chodzi za mna s4 i nie daje mi spokoju
no i niedawno kupilem S, z beta musze sie rozstac, moze ktos zechcialby sie nia zaopiekowac
http://olx.pl/oferta/bmw-e34-520-turbo- ... f55CW.html" onclick="window.open(this.href);return false;