Panewki nominał
Wał nominał po pierwszym polerowaniu
Blok 80tyś przebiegu wychonowany
Zawory oryginalny wymiar tytanowe
Odprężony przekładką CR 8,5:1 2mm + 2 uszczelki victor reinz
Pierscienie npr
Blok planowany pierwszy raz była czapka ściągana pan mi powiedział ze wodnym mogłem przejechac pare razy i bylby jak nowy
Szpilki m12
Rozrząd nowy seria nie wymaga wymiany na mocniejszy
Westgate 35/38 max 1.2bar
Turbo t04e hybryda cały opis w linku jakoś nie mogłem jej zaufać wiec oddalem do sprawdzenia i jest gitara to bedzie git na chwile chociaz xd https://www.maxpeedingrods.nl/products/ ... nlet-oilet
Wtryski siemens deka 630cc nowe
Kolektor żeliwny na dolny montaż przerobiony flanszami na górny
Nowa pompa oleju m52 podniesiona wydajność na obrotach jałowych z 0,3 bara na 0,8
Intercooler- 21*7*2.5 fmic zniesie 1bar myśle dobrze
Wydech
downpipe 2.75 strumienica na środku i końcowy tłumik turboworks i przepustnica na przycisk przed końcowym
Silikony obejmy itd fmic
Kolektor ssący seria narazie zobaczymy ile zmieści powietrza
Termostat z 2.5 tds diesla przy 80 stopniach sie otwiera i chłodnica z wiatrakiem z omegi 2.5tds
Nie wiem jaki regulator cisnienia paliwa ani jaką listwe moze seryjna listwa by moga zostac
Buda
z przodu caly nowy zawias z meyle hd i poli czerwone gdzie się da
Wzmocnienie wózka musk tylko nie wiem czy spawac to odrazu czy zostawic bo jest podloga bez zadnej skazy co 2 lata konserwowana
Dyfer spaw zobaczymy ile wytrzyma
Heble jakies z insigni cos slyszalem 4tłok że pasuje ale nie wiem podpowiedzcie mi
Piszcie o czym zapomnialem czy będzie git wszystko
I sory ze tak nie po kolei ale pisalem w notatniku jak mi czesci przychodzily albo mnie cos olśniło
Docelowo chciałbym 1bar doładowania myśle że wytrzyma troche katowania
PS. Chcialbym zostac na ms42 i mam goscia który to wystroi jesli sobie z tym poradzi to bedxie git czy wyjebac jeszcze elektryke.