Zawory są drązone a w środku metaliczny sód. Pomaga to przenieść ciepło z grzybka na trzonek, a poźniej do prowadnicy i do chłodniejszych części głowicy
skalniak3 pisze:Ja teraz latam u siebie na 0.6 bara i jest milutko :twisted: a jaka cena kutych korb o ile to nie tajemnica.Tak w nawiasie masz piękna wąską lampę,pozdrawiam.
dziekuje za mile slowa
korby dostalem w prezencie od brata, ceny sa w granicach okolo 950 euro
1/4 mili z BMW jest jak łowienie ryb z dziwką...jest fajnie,ale nie po to ją masz!
- bmw e30 335 turbo - stage 1- 0.6 bara ,tune up by Maleckis
Znam Bartka i widziałem jak to jeździ u niego ale z jakiegoś powodu go sprzedawał?? czy szpilki 8mm czy 10mm to i tak wytrzymają wieszałem większe i cięższe kolektory + cięższe turbo i działa, generalnie nieważne którędy aby do celu i efekt był jak trzeba. Spływ do bloku to nie taka głupia rzecz, robiłem tak ostatnio. Cierpię na chroniczny brak czasu żeby dokończyć swój projekt a już zostało poskładać bo wszystko jest, czekam na efekty
POZRAWIAM
Mechanika ? swapy - modyfikacje - zawieszenia i silników - oraz naprawy bieżące i główne
Nie tylko BMW 602-75-20-18
jendrek e-30 pisze:Znam Bartka i widziałem jak to jeździ u niego ale z jakiegoś powodu go sprzedawał?? czy szpilki 8mm czy 10mm to i tak wytrzymają wieszałem większe i cięższe kolektory + cięższe turbo i działa, generalnie nieważne którędy aby do celu i efekt był jak trzeba. Spływ do bloku to nie taka głupia rzecz, robiłem tak ostatnio. Cierpię na chroniczny brak czasu żeby dokończyć swój projekt a już zostało poskładać bo wszystko jest, czekam na efekty
POZRAWIAM
Bartek sprzedal bo mial pekniety blok i mu sie grzala i zatarl go na 1 panewce lekko na poznaniu. a ze trafilo sie 2jz to poszedl w ta strone a mi odstapil mniej wiecej swoje wsyztsko
zeby nie bylo ze nic sie nie dzieje to nowe zdjecia :
to pierwsza czesc zdjec, z czwartku
auto praktycznie skonczone, wrzuce jesczze zdjecia
JUTRO ODPALANIE, trzymajcie kciuki
1/4 mili z BMW jest jak łowienie ryb z dziwką...jest fajnie,ale nie po to ją masz!
- bmw e30 335 turbo - stage 1- 0.6 bara ,tune up by Maleckis