Mystic888 pisze:Wiem co Damian musial zrobic z tym autem i w jakim stanie do niego przyjechalo.
A moj projekt bardzo latwo znalezc w internecie.
to dobrze ze Damian zatroszczyl sie o ten samochod.
G69 - turbo pozno wstaje jak chcesz jeszce cos poprawic, (w stosunku do tego jak wyszlo np. u michala i dawida (projekty) , powinno robic robote o dobre 500rpm wczesniej - ty byles pierwszy z ta turbina na pokładzie i od tego czasu troche tego polecialo to moge cos napisac , wydaje mi sie ze masz nie domagania jeszcze, odwaznie napisze ze z głowicą skoro dorobiles sie juz ebc., - tak miedzy nami, silnik dostał już swoje w dupe, u znajomego 5 zaworów wydechowych miało luzy na prowadnicy po zmianie i remoncie kpl glowicy ... boost o wiele wczesniej tak jak u dawida - ale to tylko moje "mysle".
Cisnienie oleju tez nie bylo powalające, mozna sie pokusic o pompe oleju z 2,8 - chyba ze michal przy budowie strokera wlozyl.
dochodze do wniosku ze glowice m50 juz swoje zrobily przez X lat, ostatnio ogladalem chyba z 6 sztuk, wszystkie chodzily w N/A, wszystkie mialy byc 100% sprawne, kazda z nich cos miala nie tegos, pekniecia, po nieszczelnosci na wszystkich zaworach. - chyba juz minely te czasy gdy planowanie glowicy tylko i wkladanie.