Tam nawet brud ani paprochy nie mają prawa przetrwać...wszystko zamienia się w pył i zostaje wydalone
nie wiem czy carbon to dobry pomysl wiesz.. ja mialem carbon i nie da sie ukryc byl lekki i wogle ale temp to slabo oddawalo raczej jak izolator sie zachowywalo blacha lepiej zdecydowanie oddaje u mnie temp.. pomysl o jakis wlotach w celu wycigania cieplego powietrza z pod maski pozdro. pisze:to dopiero jest org maska ktora bedzie sluzyc do zrobienia formy. mam tydzien, na maske . zdaze ?
turbina bedzie w kocu otulona jak poprzednia w tamtym roku, w turbina i tak zaciagac bedzie zimne powietrze z zew ... mial byc carbon z zew przynajmniej ale zostanie z zywicy tym razem.tdserek pisze:nie wiem czy carbon to dobry pomysl wiesz.. ja mialem carbon i nie da sie ukryc byl lekki i wogle ale temp to slabo oddawalo raczej jak izolator sie zachowywalo blacha lepiej zdecydowanie oddaje u mnie temp.. pomysl o jakis wlotach w celu wycigania cieplego powietrza z pod maski pozdro. pisze:to dopiero jest org maska ktora bedzie sluzyc do zrobienia formy. mam tydzien, na maske . zdaze ?