sutores pisze:maverick takie pytanko, czym pomalowałeś te nadkola??, robie właśnie swoje e34 i kupiłem bolla jakąś mase nie pamietam nazwy ale po wyschnięciu robi się matowa, a ta twoja widze chyba caly czas jest elastyczna
Nie wiem co to było Na tym się akurat nie znam:/ Stałem tylko w sklepie lakierniczym i czułem narastający ból głowy jak kolega zamawiał potrzebne rzeczy do blacharki ale buda musi być zdrowa
spytam tutaj, może komuś też sie przyda. Robiłem wstawki reperaturek i łatanie dziur wiadomo od temperatury poschodziła ta oryginalna guma, część sam zdrapałem. wszystko jest juz pomalowane teraz chce pokryc to czyms podobnym do oryginału,żeby było też elastyczne i troche wytrzymało i wiadomo żeby rdza mi zaraz mojej roboty nie zniszczyła. Właśnie ja też się nie znam, a poświeciłem na naprawe blachy juz dobre pare miesiecy i chciałbym żeby troche wytrzymało, dziury z tego co widze masz w identycznych miejsach co ja tylko że u mnie wygladalo to troche gorzej. podam linka do mojego tematu na innym forum( nie wiem czy wbrem regulaminowi bo nigdy ich nie czytam:), jak by co to sorry:).
sutores pisze:spytam tutaj, może komuś też sie przyda. Robiłem wstawki reperaturek i łatanie dziur wiadomo od temperatury poschodziła ta oryginalna guma, część sam zdrapałem. wszystko jest juz pomalowane teraz chce pokryc to czyms podobnym do oryginału,żeby było też elastyczne i troche wytrzymało i wiadomo żeby rdza mi zaraz mojej roboty nie zniszczyła. Właśnie ja też się nie znam, a poświeciłem na naprawe blachy juz dobre pare miesiecy i chciałbym żeby troche wytrzymało, dziury z tego co widze masz w identycznych miejsach co ja tylko że u mnie wygladalo to troche gorzej. podam linka do mojego tematu na innym forum( nie wiem czy wbrem regulaminowi bo nigdy ich nie czytam:), jak by co to sorry:).
działa i to na dotyk zostawiłem ABS dlatego musiałem dać po jednej pompce na koło co poskutkowało sporą wydajnością i tak wydajnych pompek z samolotu do tego wystarczy wykręcić guzik z wajchy i nie działa zapadka wszystko schowane i nie rzuca sie w oczy
fulltone88 pisze:a jak wyszedł montaż maglownicy z e46 ANG?
wszystko juz mam zakupione ale chce najpierw wyjechać autem bo jak by nie patrzeć już 2 lata stoi :(
Pamiętam że chciałeś tym autem driftować, ABS będzie ci przeszkadzał przy dohamowaniu w zakręcie to też dziwi mnie że od razu go nie usunąłeś, to by mocno ułatwiło całą sprawę
wyłączyłem pompę abs i się przejechałem auto blokuje koła bez problemu wiec po co walczyć z tym jak założyłem przełącznik na zasilaniu pompy a jest jeszcze możliwość odcięcia na pompie abs tylnych hamulców co się przydaje przy paleniu gumy
fulltone88 pisze:montowałem u siebie ten magiel i chyba bez zmian w zawieszeniu nie da się zrobić by to poprawnie pracowało.
masz jakieś foty?? co ci nie działało ?? z tym ze ja będę miał wąsy zwrotnic przespawane bo chcę się pozbyć ackermana jak będzie dokładnie ustawione to czemu ma nie działać ??