Nie wiem co to byłosutores pisze:maverick takie pytanko, czym pomalowałeś te nadkola??, robie właśnie swoje e34 i kupiłem bolla jakąś mase nie pamietam nazwy ale po wyschnięciu robi się matowa, a ta twoja widze chyba caly czas jest elastyczna
E34 m50b20 GT35/30 Driftcar up str.15
- maveric004
- Turbo-Team
- Imię: Rafał
Re: E34 m50b20 turbo
-
sutores
- User
spytam tutaj, może komuś też sie przyda. Robiłem wstawki reperaturek i łatanie dziur wiadomo od temperatury poschodziła ta oryginalna guma, część sam zdrapałem. wszystko jest juz pomalowane teraz chce pokryc to czyms podobnym do oryginału,żeby było też elastyczne i troche wytrzymało i wiadomo żeby rdza mi zaraz mojej roboty nie zniszczyła. Właśnie ja też się nie znam, a poświeciłem na naprawe blachy juz dobre pare miesiecy i chciałbym żeby troche wytrzymało, dziury z tego co widze masz w identycznych miejsach co ja tylko że u mnie wygladalo to troche gorzej. podam linka do mojego tematu na innym forum( nie wiem czy wbrem regulaminowi bo nigdy ich nie czytam:), jak by co to sorry:).
http://lakierowanko.info/viewtopic.php?t=7628" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lakierowanko.info/viewtopic.php?t=7628" onclick="window.open(this.href);return false;
- maveric004
- Turbo-Team
ja pomagałem tylko przy blacharcesutores pisze:spytam tutaj, może komuś też sie przyda. Robiłem wstawki reperaturek i łatanie dziur wiadomo od temperatury poschodziła ta oryginalna guma, część sam zdrapałem. wszystko jest juz pomalowane teraz chce pokryc to czyms podobnym do oryginału,żeby było też elastyczne i troche wytrzymało i wiadomo żeby rdza mi zaraz mojej roboty nie zniszczyła. Właśnie ja też się nie znam, a poświeciłem na naprawe blachy juz dobre pare miesiecy i chciałbym żeby troche wytrzymało, dziury z tego co widze masz w identycznych miejsach co ja tylko że u mnie wygladalo to troche gorzej. podam linka do mojego tematu na innym forum( nie wiem czy wbrem regulaminowi bo nigdy ich nie czytam:), jak by co to sorry:).
- maveric004
- Turbo-Team
- maveric004
- Turbo-Team
- leo
- Turbo-Team
- Imię: Adam
Panie wszystko spoko, fajnie ale na tych zdjeciach kompletnie nic nie widać
takie tematy fajnie się ogląda... jeśli coś widać
BMWexpert Motorsport
- maveric004
- Turbo-Team
No faktleo pisze:Panie wszystko spoko, fajnie ale na tych zdjeciach kompletnie nic nie widać![]()

A taki skręt udało mi się uzyskać i taki mi wystarczy

- maveric004
- Turbo-Team
- fulltone88
- Turbo-Team
- Imię: Piotrek
a jak wyszedł montaż maglownicy z e46 ANG?
-
Blacha
- Forumowicz
- Imię: Karol
Rozumiem że ta konstrukcja to"ręczny hydrauliczny", czemu to tak mocno skomplikowałeś? Działa to przynajmniej?
- maveric004
- Turbo-Team
działa i to na dotyk
zostawiłem ABS dlatego musiałem dać po jednej pompce na koło co poskutkowało sporą wydajnością i tak wydajnych pompek z samolotu
do tego wystarczy wykręcić guzik z wajchy i nie działa zapadka
wszystko schowane i nie rzuca sie w oczy 
wszystko juz mam zakupione ale chce najpierw wyjechać autem bo jak by nie patrzeć już 2 lata stoi :(fulltone88 pisze:a jak wyszedł montaż maglownicy z e46 ANG?
-
Blacha
- Forumowicz
- Imię: Karol
Pamiętam że chciałeś tym autem driftować, ABS będzie ci przeszkadzał przy dohamowaniu w zakręcie to też dziwi mnie że od razu go nie usunąłeś, to by mocno ułatwiło całą sprawę
- maveric004
- Turbo-Team
wyłączyłem pompę abs i się przejechałem auto blokuje koła bez problemu wiec po co walczyć z tym jak założyłem przełącznik na zasilaniu pompy a jest jeszcze możliwość odcięcia na pompie abs tylnych hamulców co się przydaje przy paleniu gumy 
- fulltone88
- Turbo-Team
- Imię: Piotrek
montowałem u siebie ten magiel i chyba bez zmian w zawieszeniu nie da się zrobić by to poprawnie pracowało.
- maveric004
- Turbo-Team
masz jakieś foty?? co ci nie działało ?? z tym ze ja będę miał wąsy zwrotnic przespawane bo chcę się pozbyć ackermanafulltone88 pisze:montowałem u siebie ten magiel i chyba bez zmian w zawieszeniu nie da się zrobić by to poprawnie pracowało.