bede je zakładał w przednie błotniki - chce żeby wyszło podobnie jak tu:
wloty maja spełniać zadanie dodatkowego przewietrzania komory silnika (dorobię kanały do swobodnego przepływu powietrza)
a nie tylko być dodatkowym bajerem.
podobnie także chcę wykonać wlot powietrza w masce nad turbinką tak jak na zdjęciu powyżej.
Kupilem takze na Ebay.de lampy tylne MHW: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWNX:IT" onclick="window.open(this.href);return false;
8.01.2010 zaplacilem faszyscie kasiore na konto i od miesiaca cisza, nie odpisuje na maile,
tel nie odbiera , paczki nie ma. Zgłosiłem na niemiecki policei i czekam. Widać u nich tez sa przewałki w serwisach aukcyjnych.
Lamp chyba nie bedzie - a cieszyłem się że tanio udało sie wyrwać.
Faszystowskie wloty ktore zaprezentowalem na jednym z wczesniejszych zdjec niestety wypadaja ... mieliscie racje - nie pasuja do e30 cabrio
ale ...... Ja nigdy łatwo sie nie poddaje i .......
dzis zakupiłem oryginalne wloty od m3 e46 - będziemy przymierzać .
CO do projektu - powoli idzie do przodu
Auto dziś zabieram od Jendrka i jedzie do podcięcia przegrody bagażnika w celu przypasowania montażu dość potężnego glosnika
HELON 12". Nie dosc ze sam glosnik jest dosc duzy , to jeszcze w.w przegroda ma niecałe 28cm szerokości a głośnik ponad 30 cm średnicy,
ale .... CO SIE NIE DA ... PAN USIĄDZIE PAN POCZEKA SIĘ ZAŁATWI .
Kilka ładnych miesięcy w miejscu ... jak zwykle , a to brak kasy , a to brak czasu
....
ale dziś wreszcie krok do przodu ... auto wjechało do blacharza ... od przyszłego tygodnia będzie się lakierowało
bialy? przez chwile myslalem ze juz auto jezdzi, a tu zmiana gdzies tam cos czytalem ale najwidoczniej sie pomylilem, szkoda ze bialy, czarny byl zacny
no jednak będzie biały - czarna moim zdaniem jest zbyt banalna , zresztą czarną już miałem ...
a dlaczego biały .. a bo bialy to jak powiedzial moj kumpel .... to taki gejowski kolorek ...
a po prawdzie
wierzę że jeśli uda się położyć ładnie , głęboką białą perłę ... myślę że wyjdzie zacnie .. zresztą pomaluję to wam powiem
co gorsza ... w tym roku maszyna na tip-top na pewno nie wyjedzie, a nie skończoną nie chcę jeździć ... no chyba ze na chwilowe testy jesienne i strojenie
ale w sumie buduje ja przeszło 2 lata więc nic nie szkodzi że bedzie to jeszcze troche trwało,
ma być zrobione fachowo i dobrze więc nie mam ciśnienia
Mozesz zdradzic jaki masz pomysl na zamontowanie tylnych zaciskow z m3 e36 do e30 ? bo z tego co sie orientuje to nie bedzie to latwe ...a tarcze z czego planujesz do tego dac na tyl ?
Podrzuc jeszcze prosze na PW gdzie kupiles uszczelniacze do tych zaciskow.