Juz mi sprowadzali inne specyfiki wiec powinno sie udac

Mario pisze:...
110Nm to chyba jakieś żarty.
Mario pisze:Że instrukcja montażu- instrukcją a doświadczenie z dociąganiem głowić to druga sprawa i trzeba dociągnąć mocniej
Aleeee poszedłeś GRUBO, Mariusz! Od razu widać to doświadczenie z dociągania głowic na ARP !Mario pisze:Że instrukcja montażu- instrukcją a doświadczenie z dociąganiem głowić to druga sprawa i trzeba dociągnąć mocniej
Ja na wszystkim znać się nie muszę ale mój mechanik zna się lepiej na tym niż ktokolwiek inny bo takich silników poskładał już dziesiątki i swoimi doświadczeniami zawsze się ze mną dzielił no ale każdy na błędach uczyć się musi po to jest forum żeby każdy miał swoje teorie lepsze czy gorsze poparte mniejszym czy większym doswiadczeniem dlatego róbcie tak jak uważacieMichał_Małecki pisze:Aleeee poszedłeś GRUBO, Mariusz! Od razu widać to doświadczenie z dociągania głowic na ARP !Mario pisze:Że instrukcja montażu- instrukcją a doświadczenie z dociąganiem głowić to druga sprawa i trzeba dociągnąć mocniej
lol , i jacy skromni jestescieMario pisze: mój mechanik zna się lepiej na tym niż ktokolwiek inny
Skromni , nieskromni, ja tu nie reklamuję swojej firmy bo tuning traktuję jako hobby a nie jako główne źródło utrzymania.corey pisze:lol , i jacy skromni jestescieMario pisze: mój mechanik zna się lepiej na tym niż ktokolwiek inny